Dead Seagull Zoo Magnate: Here are All the Clues, Answers, and Rewards: Here we are sharing a piece of news with you that the Steam Summer Sal 2022 is in full swing and now it has brought along a mini-game run by Clorthaxm, a time-traveling trickster. He stole ten games from the future (read: made them) and hid them in the pages of the Steam store. Clorthax leaves clues for every Steam game, and we have all the answers and rewards you may earn by completing them. Lots of people are very curious to know about it. Here we have more information about the news and will share it with you in this article, so please read the complete article, so please read the complete article. Follow More Updates On UptoBrain.com

Dead Seagull Zoo Magnate

Dead Seagull Zoo Magnate

Ten games are to be seen across the site. The game may be gained through the Free Fun This Way banner on the Store homepage. Then players can press the “Jump to the Current Clue” Button to receive their first hint. Here are some cues from Clorthax and their answers and the steam rewards you will get for solving them.

  1.  You will find riches in rhythm, and fame in six strings/ But beware the tax burden ax mastery beings

Answer: Guitar Billionaire, found in the Arcade & Rhythm category

Reward: Guitar Billionaire Steam 3000 animated avatar

2. You have to resolve a city and put down your roots / But how can you Resolve minor legal disputes?

Answer: Custard Castle minor Claims Count, found in the city and Resolvent Builders category.

Reward: Custard Castle minor Claims Court animated sticker.

3. Maybe you  controlled to shut down your rivals/ your Lucrative theme park’s still dead on arrival

Answer: Dead Seagull Zoo Magnate, found in the affected category.

Reward: Dead Seagull Zoo Magnate animated sticker.

4. The monstrous need to know it all to do you right / Will give you and your friends a lot to object

Answer: Actually… the monster version of Frankenstein, found in the cooperative games category

Reward: Basically… Monster Version of Frankentine Animated Stickers

5. No actions to take or choices to make/ This passive adventure prefers that you wait

Answer: It is apparently Fine, found in the Casual category

Reward: It is apparently a Fine animated avatar

6 . Your role in this realm / Is to guide your king true / To sit on his throne / Or mayhap on two

Answer: Help Get The King to the Toilet, found in the Role-Playing Games category

Reward: Help Get The King To The Toilet animated sticker

7. The horror, pretentious explorers /This one’s the father of all arty snorers
Answer: The Consecration of Asthma, found in the Horror Games category
Reward: The Consecration Of Esthme avatar frame
8. This virtual river has a full boat conveyed / Two princes that paddle with three little spades
Answer: Pro Poker Amateur, found in the Virtual Reality Titles category
Reward: Pro Poker Amateur avatar frame
9. If your strategy is to keep me close, I will create you think. If your strategy is to let me go, I’ll make a stink.
Answer: Hold In Your Farts, found in the Strategy Games category
Reward: Hold In Your Farts animated avatar

All the clues have been solved, players may click on the button at the button of the game page to get five more rewards: Steam 3000 animated avatar, Steam 3000 mini profile background, Steam 3000 profile background, Steam 3000 avatar profile frame, and the Steam 3000 profile modifier. Players will have the Clothax’s Paradox Party Badge maxed out at level 10 for 250XP. Stay tuned for more updates.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here